Nyheter

Smålandsderby!

Imorgon är det dags för ännu ett smålandsderby, denna gång mot Jönköpings Södra. Både Öster och East Front har några matcher bakom sig med mindre bra prestationer.

När laget spelar dåligt och division ett rusar närmre är det extra viktigt att vi supportrar sträcker på oss och visar att vi är stolta österfans. . Det är laget är som sämst som vi måste vara som bäst. Det är när laget är som sämst som de behöver vårt stöd som mest. Det är när Öster ligger på elfteplats i Superettan som vi supportrar behövs, det är då det är extra viktigt att vi stöttar vårt lag.

Imorgon när vi spelar mot J -Södra vill jag se ett East Front som visar upp sin bästa sida. Ett East Front som visar hur en riktig supporter beter sig. Jag vill se och höra ett East Front som stöttar och hyllar sitt lag i 90 min plus eventuellt tillägg. Eventuell kritik och gnäll kan vi ta efter matchen. Under matchen handlar det bara om att stötta och hjälpa laget. Vi som supportrar kan inte begära att spelarna ska ge allt om inte vi gör det.

Tillsammans Ska vi Hjälpa laget till tre poäng.

Det röda står för kärlek det blåa står för hopp.

/ Per Gustavsson Ordförande East Front.