Nyheter

Uppladdning inför premiären den tredje september

Måndagen den tredje september är dagen då världen står stilla. Dagen då historia skrivs.

Hjältar från förr har åter samlats för att bevittna nya legender födas. Laget som bor i våra hjärtan och som väcker passionen inom oss, ska för första gången beträda den smaragdgröna fotbollsplanen på Växjös nya landmärke Myresjöhus Arena. Tillsammans ska vi se till att göra denna dag till ett minne som vi kommer att bära med oss för evigt.
 ss

Vi samlas under gemensam fana på Stars & Stripes kl 14:00. Där kommer det serveras buffé för de hungriga till ett pris av 100 kr inkl dryck (ingen föranmälan krävs). Drycker kommer att säljas till det förmånliga priset av 50 kr. Bland sällskapet kommer gamla
österprofiler att mingla runt och snacka minnen, nutid och framtid.

Kl 17:30 samlas vi alla för en gemensam marsch upp till Myresjöhus Arena. Här ger vi allt för att höras och synas över staden med flaggor och sång, kärlek och passion. När vi intagit vår sektion på Myresjöhus Arena sjunger vi upp oss och peppar laget i god tid före matchstart, för att tagga våra spelare så bra det går inför den historiska kampen.

Slut nu upp alla med ett Österhjärta, så ser vi till att skapa en dag av magisk atmosfär och stämning. En dag att minnas.

Väl mött på Stars & Stripes den tredje september kl 14:00

Det röda står för kärlek, det blåa står för hopp.