Nyheter

Fredrik Lundgren: East Fronts insats är grym

Med anledning av P4 programs Radars påstående om att East Front är ”en klack som inte hörs” så, hörde vi av oss till Fredrik Lundgren i A-laget och ställde några frågor, kring hur spelarna upplever EF. 

EF

Säsongen har varit en riktig succé och ni spelare har gjort ett heroiskt arbete, hur har du märkt av att intresset har ökat?

Jag har ju märkt att det är fler som vill kolla på matcherna. Fler kommer fram och grattar en vart man än är. Så det är ju jättekul att människor börjar uppskatta vårt arbete som vi gör på planen.

Vad är din känsla av EF?

En supporter föreningen med mycket historik och har ett stort hjärta för föreningen. Har alltid varit med i både medgång och motgång och som spelare så uppskattar man det.

Hur tycker du att East Fronts säsong varit i år?

Den har varit grym Jag menar, man åker upp till Umeå och stöttar oss till tre poäng och man är ju överallt. Det är så jävla roligt! EF:s insatser har helt klart hjälpt oss att spela bättre.

Att Hammarby har superettans bästa klack det vet vi ju, men vilken plats ligger EF på?

Topp 3 helt klart. Bajen är väldigt bra, Halmstad är en katastrof. Jag tycker att Bajen, Öster och faktiskt J-Södra håller upp stämningen bra. Halmstad, BP och Värnamo är inte så bra.

Ditt bästa minne med EF?

Glädjen när man själv stod i klacken och sjöng alla dessa ramsor, speciellt ett minne när Ludde nickar in bollen i slutet av en match och glädjen var enorm.

Programmet Radar i P4 tycker att EF är tysta håller du med?

Det kan jag inte hålla med om. De har säkert suttit och följt matchen via radio.

Har du en favorit ramsa som EF sjunger?


Ja, jag har några favoriter, Ingmar Teever ramsan men också, Napoli 87 ramsan.