Nyheter

Möte med Östers IF

Idag Torsdag den 3:e maj så hade jag , Simon Nilsson samt Bosse Back möte med delar av Östers IF styrelse . Det här var enbart ett möte tillägnat åt händelsen som inträffade för snart 2 veckor sedan då East Front blev av med allt sitt tifomatrerial.

Först och främst vill jag passa på och tacka Öster för sitt agerande. Bättre bemötande hade man inte kunnat förvänta sig, vilket gör mig så här i efterhand väldigt lättad. Mötet i sig var bra och båda parter kunde gå där ifrån som en sluten enhet. Östers
IF kommer bidra med resterande 36 % till premiärtifot på MSHA, samt skänker 150
talet flaggor samt ett ex antal pvc-rör till East Front.

Efter att ha mått piss i ca 1 vecka så är detta verkligen en lättnad för mig personligen. Att lägga kraft och energi på det här, som jag vet många andra också ha gjort är såklart inget bra på något sätt. Men nu vill jag stänga detta kapitlet och istället gå vidare!

Som vi snart kommer uppdatera så ligger vi på 100% i donation till
MSHApremiären. Men vi behöver fortfarande eran hjälp för att stärka EFT(East Front TIFO). Tankarna är att vi ska komma igen starkare än någonsin, en
nysatsning med andra ord. Vi kommer ta fram nya banderoller,viftflaggor,megasize samt overheadflaggor osv. Så snälla, fortsätt och donera för en levande supporterkultur!

Med ovanstående ord så vill jag härmed blicka framåt och hoppas att alla kan göra detsamma. Vid frågor/funderingar så går det bra och skicka PM till mig ( lito är mitt nickname).

Mot en rödblå 
framtid, vi ska och kommer en dag segra över allt och alla

//Simon Nilsson