Nyheter

East Front lanserar webshop!

Nu äntligen lanserar East Front en Webshop, här kan ni inhandla diverse saker, bland annat de nya ”Support 1930” kläderna. I nuläget finns bara ett betalalternativ och det är via Payson, detta för att de skulle ta för mycket tid att börja hantera fakturor.

Det finns även två fraktalternativ, där vi i samarbete med PR-Active har bestämt att det går bra att hämta sin produkt hos dem eller vid nästa hemma match. Om man vill ha saker sända till sig via post går det bra där har vi bestämt en generell fraktavgift på 100 kr oavsett hur mycket eller hur lite du beställer.

Kläderna finns i begränsade upplagor, men kan komma att tryckas mer så om ni inte hittar Er storlek och fortfarande är intresserade så går det alltså bra E-posta oss. Vi kan inte ge någon garanti för att trycks mer men är efterfrågan stor så gör vi givetvis det. Barnkläder är en kategori där det enbart går att beställa via E-post.

Bilderna på produkterna är bra, men tyvärr inte någon ”Super fashion” kvalitet på varken modell (tyvärr blev det jag) eller produkt (som ibland är lite skrynkliga ).  Men ni får hålla till godo med det som finns och tveka inte att höra av Er med produkt förslag, synpunkter med mera.

Länk: http://webshop.eastfront.net
Mail: support1930@gmail.com