Nyheter

Snart lanserar EF ett nytt klädmärke

Jag har jobbat ett tag på att ta fram ett nytt klädmärke, som går under namnet Support 1930, till Öster och nu lanserar vi det igenom East Front. Märket har designats (utifrån mina idéer) fram av min svåger Gustav Sandstedt han har bland annat tidigare designat Bullets skivomslag (besök gärna hans hemsida här).

Tanken är att vinsten för detta ska gå till Östers ungdomsavdelning och dessa kläder kommer att säljas på en Webshop och eventuellt i Österboden under matchdag. (jag hoppas att vi kan hitta någon affär i centrum också). Det kommer först att vara en extremt begränsad upplaga av dessa prylar, sedan kommer vi trycka mer efter beställning. Detta är för att vi helt enkelt inte har råd att trycka upp en stor upplaga första gången, så jag hoppas att ni supportar har överseende med detta (den som väntar på nått gott).

De båda loggorna som jag och min svåger har tagigt fram är helt inspirerade av Östers historia, där Stig Svensson är i fokus, en av loggorna (se nedan) är på Stig då han håller bucklan, den andra loggan en stilren logga med siffrorna 1930 och undertexten ”Di Röe Djävlarna”. Detta klassiska citat är också inspirerat av Stig och det kommer från hans självbiografi. Jag har hela tiden haft en dialog med Stigs son och (Landslags)Österlegenden Tommy Svensson, som har fått se loggorna och låter hälsa att ”farsan hade varit mycket stolt över detta” .

Wibbe (som jobbar på PR-Active) har lovat att kläderna ska finnas tillgängliga tills på måndag, då tar jag med dessa till försäljning på bussen till Peking (så ta med pengar om du är intresserad) och senare under den veckan hoppas jag att Webshopen kommer vara uppe (inte alls säkert). Tyvärr kan jag inte visa några bilder på kläderna ännu, då de inte har kommit. Men i dagens Smp så har jag en av tröjorna på mig (det är dock med ett transfertryck och vi kommer använda screentryck). Loggorna hittar ni däremot längst ner.

Håll utkik det kommer komma fler bilder och en webshop, snart.

Sortimentet som kommer är följande:

T-shirt 200 kr
Piké 350 kr
Sweatshirt (med Zip WTC-liknande)  500 kr
Linne 150 kr

Här kan ni se hur loggorna ser ut:

Klicka här för logga 1
 
Klicka här för logga 2

/Andreas (EF:s marknadsansvarig)