Nyheter

Säsongskort 2010

East Front kan nu med glädje presentera förbättrade villkor för ungdomar avseende biljettpriser på Norra Ståplats, Värendsvallen, fotbollssäsongen 2010.

Efter förhandlingar med Östers IF gäller följande:

Årskort Ungdom: 500 kronor.

Entré till enskild match: 40 kronor.

För ungdom gäller priset 40 kronor samtliga matcher, dvs inget pristillägg beroende på vilket lag vi ska spöa skiten ur.

Årskort beställs genom att ringa Östers kansli på 0470-72 40 50 eller maila på info@ostersif.se.

Som ungdom räknas du som är född 1991 eller senare. Vi var tydliga gentemot Öster med önskan om att all gymnasieungdom skall kategoriseras som ungdom, så att man inte skulle räknas som vuxen medan kompisen var ungdom bara för att man går i samma klass men är född olika månader på året.

East Front hoppas att dessa priser kan bidra till en ökad tillströmning av ungdomar till Vallen i allmänhet och till East Front i synnerhet. Vi har Sveriges i särklass bästa ståplatssektion och nu även förmånliga priser. Sprid detta i skolor och bland kompisar, så har vi alla möjligheter att åter skapa ett tarkt stöd.

Glöm inte att betala medlemsavgiften, 100 kronor till Plusgiro 620 24 14-6. Be era föräldrar om hjälp med detta. Förutom billigt säsongskort åker du till Östers bortamatcher för en väldigt billig peng, samt att du alltid får ”Dagens-pris” plus dricka på Pastabaren. Fler förmåner kommer.

Slutligen vill East Front tacka Östers IF för deras samarbetsvillighet samt insikten om vikten av bra villkor för ungdomar, i syfte att locka fler till matcherna.