Nyheter

East Front satsar på fotbollspub

Öster är tillbaka i elitfotbollen, så är även East Front. Öster har värvat finfint och detta i kombination med försäsongsresultaten ger hopp. För att ytterligare höja tempen bland fotbollsälskare i Växjö kommer East Front under 2010 att driva en fotbollspub inför Östers matcher.

Det vi pratar om är den paviljong som ligger mellan Tipshallen och Värendsvallens Ishall strax utanför entrén till sektion G. Det är Växjö Kommun som äger den, och har under vintern låtit stadens ishockeylag få disponera lokalerna. Under sommarhalvåret har nu erbjudandet gått till Östers IF, som i sin tur frågat oss i East Front om vi vill göra något av detta.

Länge har vi flackat runt bland stadens pubar och restauranger, nu har vi chansen att med hjälp av ett fotbollshak i anslutning till vår arena skapa en renässans för fotbollskulturen i Växjö. Puben ska vara ett naturligt uppladdningsställe för alla fotbollsälskare, inte bara för medlemmar i East Front. Alla vet vi hur många det är som vid mästerskap hinkar i sig bira när Sverige ska spela, oavsett om de är särskilt intresserade av själva fotbollen eller ej. Det som är tanken i början är att det ska serveras öl/cider/vatten, samt lättare förtäring i form av korv, hamburgare och dylikt.

För att en sådan här satsning ska bli verklighet behövs er hjälp. Hjälp med att stå vid insläppet, hjälp med att servera dricka etc. Ett ställe av det här slaget kräver ideella insatser. Säsongen är lång och alla kommer inte kunna jobba varje gång, därför behöver vi vara ett gäng som får stället att leva. EF Marknad har kortfattat frågat runt och fått ett mycket positivt svar från samtliga tillfrågade. Vi behöver dock bli många fler. Vi behöver dig.

Anmäl ditt intresse via PM till Sigge, alternativt mail till  HYPERLINK "mailto:johansigvardsson@hotmail.com" johansigvardsson@hotmail.com. Ange namn, mail och telefonnummer. Hemmapremiären är inte långt borta, och vi behöver ha ett uppstartsmöte för att brainstorma om vad vi kan göra, och hur vi kan göra det. Alla är välkomna. Finns det folk med krog- och/eller branschvana är det särskilt välkommet. Prata med alla ni känner. Drömmen är att Staffan Hellstrand kan dra en kortare spelning en varm vårdag. 

Hoppas vi hörs!

East Front Marknad