Nyheter

Dags att bli medlem 2010!

Nu är det dags för alla som gillar Öster att betala medlemsavgiften för 2010. Öster är bättre än ifjol, och det ska vi också bli. Ifjol var vi 318 medlemmar men med hjälp av sportslig framgång siktar vi på att åter nå över 400-vallen. Betala in för er själva, för er familj, för era vänner. Prata med alla ni känner. Det är viktigt att poängtera att man absolut inte måste stå i klacken för att vara medlem, det enda som är viktigt är att man gillar Öster.


East Front behöver dig! Ju fler medlemmar desto mer kan vi subventionera vår kärnverksamhet – resorna. Alla ska för en rimlig peng kunna se Öster varhelst de spelar.
 
Avgifterna för 2010 är:
 
Guldmedlem:   500 kronor
Silvermedlem: 200 kronor
Bronsmedlem: 100 kronor
 
Vad får jag som medlem? 
Till skillnad från Öster tänker vi på ungdomarna, och har därmed en ungdomsgräns upp till 19 år, dvs alla som är födda 1991 eller senare räknas som ungdom och får ett silvermedlemskap till priset av ett bronsdito. Vi vet att studenter har det allt annat än fett, därför räknar vi gymnasieungdom som EF-ungdom.
 
Alla medlemmar får billigare pris på resorna samt det regelbundet utkommande fanzinet Öster News. Som silvermedlem får man rabatterade priser på utvalda produkter samt på olika matställen. I nuläget är det klart med Österälskande Pastabaren, där du mot uppvisande av medlemskort alltid äter till "dagens lunch-pris" samt får valfri dricka. Fler fördelar kommer. Som Guldmedlem ingår även ett medlemskap i Öster, något vi såklart hoppas så många EF:are väljer att bli. Är du redan Östermedlem 2010 medför ett inbetalande av silvermedlemskapet naturligtvis att du blir Guldmedlem och därmed guld värd för Öster och East Front.
 
Betalning görs via Plusgiro till nummer 6202414-6. Ni som har internetbank använder med fördel detta. Ni som betalar era räkningar via Plusgiro/Privatgiro skriver en manuell blankett och bifogar, på samma sätt som ni gör med era övriga räkningar. Det går även bra att betala via er bank, men då tillkommer ofta bankens avgifter. GLÖM INTE ANGE ert namn och adress, samt ert medlemsnummer om ni varit medlemmar tidigare.
 
Säsongen är igång, så också East Front! Forza Öster!
 
Johan Sigvardsson