Nyheter

Det blir bussresa till Motala på lördag! Ungdomsmedlem i East Front åker gratis!

På lördag spelar Öster den sista matchen för vårsäsongen mot Motala borta. Samla nu de sista krafterna för sedan väntar ett fyra veckor långt sommaruppehåll i serien.

Eftersom matchen betyder oerhört mycket för Öster och East Front har vi bestämt att det blir bussresa oavsett om det blir fler anmälningar eller ej (i skrivande stund 20 stycken). Givetvis hoppas och tror vi att fler Östersupportrar sluter upp i bussen på lördag från Växjö.
Vuxna: 150:-)
Ungdom 100:-) (född 91 eller senare). Vad gäller ungdomar som är medlemmar i East Front sägs det på forumet att de åker gratis genom sponsring från privatpersoner.
Medlemskap kan lösas på bussen och man kan då åka för medlemspris. Icke medlem betalar annars 50 kronor mer än medlemmar i East Front.
Vi kommer att käka och dricka i lugn och ro i Motala före matchen och beräknas vara uppe strax efter klockan 14. Motala är för övrigt en väldigt vacker stad vid strömmen för er som inte varit där.
Avgångstider:
Bussterminalen/Tegnérkyrkogården 10.50
Värendsvallen/Hejaregatan 11.00
Entrébiljett till matchen tillkommer


Förra året åkte vi runt halv  elva från stan och det är ganska troligt att det är samma tid nu så att vi hinner få i oss en matbit uppe i Motala.