Nyheter

Rädda Emin Nouri – BG 235-9255

raddaemin.jpgÖster har åkt ur två serier på två år. Att då behålla tongivande spelare som har större potential än Söderettan blir såklart svårt, i synnerhet som den ekonomiska svångremmen dras åt och lönebudgeten krymper likt Bertil i Astrid Lindgrens ”Nils Karlsson Pyssling” när han säger Killevippen.

En spelare som i år markant har blommat ut och väckt intresse hos klubbar högre upp i seriesystemet är Emin Nouri, ellerArabys Cafù som han kallas i folkmun. I tider som dessa när röster höjs för att Öster ska satsa mer hemvävt, på unga utvecklingsbara spelare, då ser vi ett lysande exempel i Emin. En fantastisk spelare på många sätt med sin löpkapacitet och följsamhet och spelglädje. Det vi vill lyfta fram är de egenskaper som vi anser är viktiga i det framtida Öster; vi pratar om attityd, vilja, kämpaglöd och – framförallt – ett rödblått hjärta.

Emin är en spelare som alltid ger sitt yttersta för vår vackra sköld, den guldkantade sköld som sitter på bröstet och förutom en boll med sju stygn även formar bokstäverna ÖIF. Emins glädje är alltid äkta, och det gör alla oss som älskar föreningen glada och stolta. Även Emins kulturella bakgrund symboliserar något som är viktigt för oss i East Front och förhoppningsvis även för dig som läser detta, att alla är välkomna.

Tycker du att det är viktigt att en spelare av Emins kaliber representerar vårt framtida Öster? Anser du precis som vi att det är spelare med Emins hjärta och passion för klubben som vi vill ha i vårt Öster? Är du av åsikten att Emin är en förebild för det vi vill se? Håller du med när vi påstår att det är otroligt glädjande när unga, lokala spelare slår igenom i vår vackra tröja och därmed blir en förebild för våra ungdomar i trakten att ha något att sikta emot?

Om du svarar ja på någon av frågorna ovan, så har du nu chansen att vara med och påverka vårt framtida Öster. East Front startade för ett par år sedan projektet Supporterspelaren, ett projekt som legat på is ett tag. Nu tar vi tillsammans med er Östervänner tag i detta på nytt. Målsättningen med projektet är just som rubriken antyder – Rädda Emin Nouri! Pengarna kommer Emin tillhanda vid en eventuell förlängning av kontraktet. 

Du har chansen att vara med och påverka! Privatperson eller företag – alla är välkomna. Sätt in ditt bidrag, stort som litet, på Bankgiro 235-9255. Ditt bidrag kan göra att vi får se fler helplansruscher från vår älskade Arabys Cafù. Vi har chansen – låt oss hjälpas åt.

Om Emin väljer att inte förlänga kontraktet med ÖIF kommer inbetalda pengar givetvis ligga kvar i Supporterspelarpojektet.

Rädda Emin Nouri kvar i Östers IF!