Nyheter

Påverka East Front

Säsongen 2008 blir East Fronts 16:e säsong som officiell supporterklubb för Östers IF. Och det man direkt kan konstatera är att aldrig tidigare har supporterklubben stöttat sitt lag så här långt ner i seriesystemet. Det kommer att krävas ett enormt hjärta och stor vilja av oss alla för att stötta Öster på bästa sätt, och vi vill nu be om just din hjälp.

En ny yngre och mer spännande styrelse är föreslagen att leda Öster nästa år, och nu vill vi göra exakt samma sak med East Front. Vi vill hitta er – killar och tjejer – mellan 15 och 25 som brinner för Öster och som känner att man verkligen kan tillföra något i dess officiella supporterförening.

Det är inte enbart guld och gröna skogar att jobba i en ideell förening, men East Front är idag en stabil och trygg supporterförening som 2007 landade på strax över 400 betalande medlemmar. Ekonomin är stabil, och de allra flesta funktioner finns representerade och fungerar. Det redan idag en ungdoms- och tifogrupp, men vi vill inte sitta nöjda med detta. Vi vill ha in ännu mer ungt folk med fräscha idéer.

Så känner du att du har något att tillföra i EF:s styrelse, eller kanske en idé du vill förverkliga tillsammans med oss? Kontakta isåfall valberedningen här nedan via PM. Är du inte registrerad här på eastfront.se går det bra att maila till webmaster (du hittar adressen via ”Kontakta oss” här till vänster).

Den nya styrelsen, den som ska leda East Front genom 2008 och framåt kommer att presenteras på vårt årsmöte som traditionellt äger rum i februari/mars. Och vi vill i god tid innan dess ha in massor med förslag av sugna och engagerade killar och tjejer. Så sätt igång och skriv!

Valberedningen för East Fronts styrelse 2008
Tobias Croby (skicka PM till Zingo)