Nyheter

Åk för 50 spänn till Enköping. Anmälan är bindande!

Anmälan är bindande. Återbud efter torsdag kommer faktureras oavsett anledning. Alla kommer få bocka av sitt namn på passargerarlistan på lördag.

Ni som vill åka med till Enköping och ännu inte är anmälda uppmanas att anmäla er. Ni hamnar då på reservlistan och vi vet av erfarenhet att det brukar komma in återbud sista dagarna.

Anmälan till Enköping ska ske senast onsdag kväll. Detta för att bussbolaget måste ha besked senast på torsdag förmiddag om vilken/vilka bussar som ska användas. Helst vill vi använda bekväma turistbussar och de största rymmer 57 säten. Anmäler man sig efter onsdag kväll garanterar därför inte EF att man får en plats på bussen till Enköping. Anmäl Er alltså snarast!

På Lördag kommer vi åka redan vid Klockan 06.00 från Resecentrum och 06.10 från Värendsvallen. Restiden beräknas till 6 timmar inklusive stopp. Vi beräknas vara uppe i Enköping vid 12-tiden eller något senare. Kick off 14.00. Vi kommer att käka i Enköping innan matchen. Eventuellt kommer restaurang bokas och matbeställningar tas upp på bussen på väg upp.

Tider:
Bussterminalen/Tegnérkyrkogården 06:00
Värendsvallen/Hejaregatan 06:10

Priser:
Vuxen medlem: 50:-
Medlem, under 18 år: Gratis
Vuxen icke medlem: 100:-
Ungdom icke medlem: 50:-

Matchbiljett tillkommer (ståplats vuxen 100:-, 7-16 år 40:-). Ta gärna med jämna slantar. Nu ska det avgöras!