Nyheter

Dags att bli medlem 2007

avarter-03.pngEast Front. Du har med stor säkerhet hört namnet förr eftersom du besökt den här hemsidan. För en del står namnet för en rödblå samling skränande människor, för en del andra handlar det om en kultur. En kultur som skapats kring Östers IF; sett supportrar lida och glädjas, sett spelare och tränare komma och gå men aldrig, aldrig upphört älska vår stolthet. Nu behöver vi dig. Dig och ditt stöd för 2007.

2006 växte East Front på ett sätt vi aldrig tidigare skådat. Supportrar som aldrig tidigare engagerat sig för Öster anslöt till vår förening, och skapade därmed Smålands största officiella fotbollssupporterklubb med en bit över 500 enskilt betalande medlemmar. Vi är glada och stolta över detta, och hoppas att du är det också.

Nu skriver vi 2007, och till viss del ett antiklimax. Året efter en degradering från allsvenskan är alltid jobbigt. Vårt Öster huserar i en mörkare gränd en bit bort från strålkastarljuset, och vi supportrar får kämpa ännu hårdare för att kunna följa vårt lag.

Men är det så det har blivit så är det så det får vara.

Från och med tisdagen den 6:e mars startar vi därför en kampanj för att återigen fylla vårt medlemsregister med betalande medlemmar. Medlemmar som med sitt engagemang visar att vi aldrig ger upp om vårt Öster, som visar att vi är väl medvetna om var vi står just nu men att vi också gör allt för att stötta vårt lag på resan tillbaka.

51125175723.jpgVi bjuder de fem första som betalar sin medlemsavgift för 2007 från och med 6:e mars på varsin EF-halsduk. De nästkommande fem får en EF-mössa, och de nästkommande tio får varsin EF-knapp. Har du redan betalat din medlemsavgift? Passa då på att värva en kompis, morsan eller farfar och ta premien för besväret*

Och du missar väl inte att ett medlemskap i East Front inte bara ger dig vissheten om att du är stolt Östersupportrer? Du får dessutom möjligheten att för humana priser handla i vår kommande webshop och utnyttja erbjudanden från våra samarbetspartners. Och sist, men absolut inte minst, få ett av Sveriges sista kvarvarande pappersfanzine – Öster News – hem i brevlådan? Vi snackar om tidningen som skänker såväl SvD:s Jan Majlard som många andra fotbollssupportrar läsvärda artiklar och stora leenden åt den EF:ska ironin.

Öster må som sagt ha åkt ur allsvenskan, men East Front spelar fortfarande i samma division – fjärran från läktarvåld och andra otrevligheter som tyvärr fyller sensationstidningarnas spaltmetrar. Till skillnad från många andra supporterklubbar så är till exempel samtliga våra match- och bussvärdar på bortaresorna både såväl utbildade för uppgiften som välkända och inbitna medlemmar i vår förening. Det ger oss – och dig – trygghet i att följa Smålands mest framgångsrika fotbollslag genom tiderna landet runt.

40322005008.jpgFör att nu ta del av allt detta så gör ditt val redan idag – bli en EF:are! Medlemskapet betalar du allra enklast via Paynova – en smidig och säker betalningstjänst som används av flera andra välkända svenska Internetsidor som t.ex. SJ och CDON – och som du kan läsa mer om här.

När du läst ovanstående klart och skaffat dig en Paynovaplånbok klickar du bara på knappen Bli Medlem här till vänster, fullföljer betalningen och bara någon minut senare åtnjuter du din tillvaro som betalande medlem i East Front 2007.

Det finns klart sämre saker att spendera pengar på, inte sant?

Tack för ditt besök, och inte minst – ditt stöd!

* Värvar du en ny medlem med ditt medlemsnummer som grund erhåller du själv premien. Är du redan nu medlem kan du läsa mer om hur du värvar medlemmar under knappen Medlemstjänst här till vänster.