Nyheter

Tjeckisk seger i EF Trophy

Östers supportrar har sagt sitt: Pavel Zavadil står som segrare i EF Trophy 2006. Den energiske tjecken har kämpat och skruvat sig rakt in i supportrarnas hjärtan, och det mest glädjande av allt är att han har två år kvar på sitt kontrakt med Östers IF och själv är inställd på att fortsätta i föreningen.

Priset kommer att delas ut vid lämpligt tillfälle, med stor sannolikhet under Euro Accident Cup som spelas i Tipshallen i vinter.

Som tvåa i tävlingen hittar vi en annan viktig import inför den allsvenska säsongen, nämligen islänningen Helgi Daniélsson. Faktum är att Helgi har en något högre snittpoäng än Pavel, avgörandet föll på att han spelat mindre matcher i år och därmed fått ett högre avdrag. Bronsplatsen knep Fredrik Bild efter en fantastisk höst.

Vi vill tacka alla besökare som hjälpt till att spika den här listan genom ett idogt röstande. Trots en hel del strul med Trophy genom året har ni varit omröstningen trogen och fortsatt rösta ända in i det sista! Det värmer ett slitet webmasterhjärta.

Själva listan då? Den hittar ni under menyvalet EF Trophy till vänster, där ni även kan se individuell spelarstatistik för varje deltagande spelare. Mycket nöje!