Nyheter

Storbussgaranti! Anmäl er senast på fredag förmiddag till Djurgården borta på måndag!

Storbussgaranti! Ni som ännu inte är anmälda men som vill åka med till Stockholm förutsatt att det är storbuss kan anmäla Ert intresse till detta i tråden "Storbussgaranti" på det öppna forumet. Kommer vi inte upp i 30 personer behöver Ni inte följa med eller betala. Så gör slag i saken omgående och skriva upp ert namn på forumet!

Östers IF lyfter i bottenstriden och kampen för att hålla våra Rödblå hjältar kvar fortsätter på måndag i Stockholm. Förutsatt att inte Häcken vinner under torsdagen (gud förbjude framför radiosporten!) kommer vi äntligen att ha ett övertag i bottenstriden inför matchen! Intressen för att ta sig till Stockholm verkar än så länge lovande och sällan har vi sett de rödblå kriga som i matchen mot Malmö FF vilket bådar gott!

För att vi ska boka upp en storbuss krävs minst 30 anmälda resenärer på fredag på vid lunchtid. Vi måste nämligen lämna besked till det aktuella bussbolaget senast vid denna tidpunkt och bokar inte någon buss under 30 anmälda resenärer.  

Därför är det viktigt att alla som ska åka med på måndag anmäler sig omgående! Är det under 30 resenärer vid denna tidpunkt (fredag, lunchtid)  kommer vi istället att genomföra resan med minibussar/eventuellt tillgängliga bilar.

Avresetid kommer på fredag när vi vet vilket färdmedel det blir. Resans pris för vuxna kan eventuellt komma att justeras från 200:- till 250:- utifall det blir en buss modell större (resan blir betydligt dyrare för East Front vid storbuss och 2 chaufförer).

// Reseansvarig