Krönikor

Då har vi firat Östers 76 årsdag!!

Öster du underbara Öster, tänk att du nu fyllt 76 år!
Visserligen är det ingen speciellt hög ålder men ändå. Igår firade East Front Östers 76 årsdag på Staglabergets topp. Valpsektionen hade med sig en boll och trixade friskt runt.

East Front fick celebert besöka av en kvartett glada Österspelare: Fredrik Gustafson (med sina två barn), Emin Nouri, Freddy (Cy)Borg och Marco Da Silva.
De blev grillade med massa svåra frågor om så väl 4-3-3 som vad de ansåg om East Front. Till på köpet fick de innan de lämnade oss bevittna den otroligt spännande matchen Valparna + Hatten vs Gubbarna. Kändes lite annorlunda att rollerna var ombytta och att de fick se oss spela, istället för vi dem. Åretskomet som gjort mest framsteg talangmässigt var Hatten som kämpade utan dess like. Valparna vann matchen och vi "Gubbar" kan bara applådera dessa unga tappra.

Efter matchen var det dags för grillning. Som vanligt var det mycket skratt och även lite sång kring elden. En efter en droppade folk av till sist satt det en trogen skara på 5-6 man kvar och diskuterade East Fronts förbättringsmöjligheter. Vid 22 tiden gav vi till sist upp och hurrade och skålade och sjöng för föreningen!

Tack alla som var där och tack till Östers tappra gossar som besökte oss det var GRYMT uppskattat!

MVH

Magnus Skagert