Nyheter

V. Frölunda – Öster 3-1.

Klockan 14.00 igår begav sig en glad skara på 32 personer iväg på en 25-30 mil lång resa för att se de rödblå hjältarna håva in 3 poäng mot bottenlaget Frölunda. Resan flöt på ganska bra och för första gången i år skulle vi ta den 3 segern i obruten följd.
Dock gnagde känslan att det var något som inte stod rätt till.
Jag och några andra kände oss oroliga för att Öster skulle ha underskattat Frölunda och mycket riktigt fick vi belägg för vår oro.

CA 20 minuter in i matchen rasslar det till bakom Stingheim och 1-0 till Frölunda var ett faktum. Efter detta är det för smärtsamt att återge matchen så därför hänvisar jag till Östersmatchreferat: http://www.osterfotboll.com/matcher.php?N=2360 . Det enda man kan säga är att Öster lyfter sig i andra halvlek och vinner den med 1-0 vilket är det enda jag vill minnas från själva matchen.

Det jag istället vill ta upp rör East Front. Igår var jag riktigt stolt över att vara ordförande i en sådan fin supporterklubb. Vilket ös, 90 minuter av skönsång (nåja försök till skönsång). Vi gav inte upp, vi kämpade, vi hjälpte spelarna att lyfta sig i andra halvlek och jag är helt övertygade om att de är tacksamma för detta. Jag tror till och med att många av spelarna var mer frustrerade över att inte vinna matchen åt oss än åt sig själva.

Den andra saken jag vill ta upp rör vår nybildade underorganisation EF-VALP.
Är jäkligt glad att ni är med och är djupt imponerad över att ni visar upp ett så stort engagemang och så mycket humor.
Sätter en 100-ing på att East Front aldrig har haft bättre ”valpar” än nu!
Fortsätt ert fina arbete ni är East fronts framtid!
Vågar dock inte säga vilka som vann klackmatchen i bussen hem, EF-Valp eller EF-Gubbe. Dock vet jag att det var jäkligt roligt och att man snabbt kunde glömma den eländiga matchen.

Vidare kan jag säga att tifoinsamlingen gick bra ca 900 kr kom in till våra megasize-flaggor.

Framtiden:
Det jag nu vill se är att Öster funderar igenom det som hände och snabbt går vidare. Målet skall nu vara att ta MINST tre raka segrar oavsett motståndarlag.
Jag vet att grabbarna kan klara det och jag har full tilltro till dem och Lasse Jacobsson!