Nyheter

Ny East Front halsduk i lager!

Fryser du om halsen, eller bara vill ha vinterns snyggaste halsduk att pryda dig själv med? Nu finns iallafall East Fronts egna halsduk hos PR Active i ett begränsat antal, och priset gör att det inte finns något som helst att tveka på. Eller vad sägs om 100:- för silver/guldmedlemmar (2005) och 120:- för brons/ickemedlemmar? Förnya ditt medlemskap i East Front redan idag!


Priset 100:- gäller alltså för de som förnyar sitt medlemskap i East Front för 2005. Det innebär att ni som var guld/silvermedlemmar 2004 måste betala in ett guld/silvermedlemskap för 2005 för att få köpa halsduken till rabatterat pris.

Lämpligast betalar du ditt medlemskap via Paynova redan idag, och passar på att köpa halsduken (gärna också via Paynova) direkt efter det – för tillgången är som sagt begränsad. Cirka 50 halsdukar finns för försäljning i första skedet, och först när de är slut så beställer vi fler…

Det skall tilläggas att halsduken även finns hos PR Active, men för att man då ska få handla halsduken över disk för rabatterat pris (100:-) krävs en kvittoutskrift från Paynova för medlemskapet 2005.

Länk till webshopen (medlemskap och halsduk)