Nyheter

Medlem 2005 – Betalningsguide

Nu är det dags att bli medlem i EF även år 2005. I år har vi som mål att ännu fler ska använda sig av Paynova för att bl a betala in sina medlemsavgifter, bl a därför att vi inte längre skickar ut blanketter till våra medlemmar på förfrågan. Fördelarna är många såväl för er som för East Front, så läs gärna igenom den här artikeln.


Förr om åren har ni som medlemmar kunnat beställa postgiroblanketter, men den servicen har vi beslutat oss för att inte bistå med längre. Anledningen är främst portoavgifterna som inte blir mindre, samtidigt som allt fler nu sköter sina bankaffärer/betalningar via Internet.

När det gäller medlemsavgifter så tar vi emot betalningar direkt mot vårt PG som är 620 24 14 – 6. För att betala medlemsavgiften på det här sättet får du mer information på länken nedan:

Betalning direkt mot postgiro via blankett/Bank via Internet

Det alternativ som vi helst ser att våra medlemmar använder sig av är Paynova. Fördelen med Paynova är att det är snabbt, säkert, smidigt och att vi som administrerar föreningen får mycket lättare då vi t ex sekunden efter betalningen genomförts får in information om stt ni betalat. Via traditionell betalning (som nämns ovan) dröjer det alltid några dagar innan Posten meddelar insättningar på vårt PG-konto.

Paynova kan dessutom medfördel användas för att betala saker i vår webshop med, och under 2005 så kommer man även att kunna betala bortaresor med detta. Fördelarna här är uppenbara. Inga sedelbuntar i omlopp på bussen, vi slipper arbetet (och avgifterna) med att samla in pengar för att sedan sätta in dem på kontot. Det kan tom bli så att betalning via Paynova blir ett krav för att man skall få rabatterat pris på resan, även om det inte är helt beslutat om den biten ännu.

Så vad är då Paynova, och hur skaffar jag det? Det allra enklaste för att skaffa mer information är att besöka Paynovas hemsida nedan:

Paynovas hemsida

Där kan du bl a demotesta betalningar, få tips om fler websidor som använder funktionen och få information om den säkerhet som Paynova erbjuder till skillnad mot andra betalningsalternativ.

Rätt utnyttjat är alltså Paynova en stor tillgång för East Front, såväl för dess medlemmar som för oss som administrerar. Så gör dig själv och oss en tjänst, skaffa dig en Paynovaplånbok redan idag och betala medlemsavgiften för 2005.

Och du – du har väl inte missat den snygga halsduken?