Veckobrev

Endast för männen/pojkarna/killarna i EastFront.

Jovisst vann vi med förkrossande 7-1. Visst är det hyperintressant vem vi får som tränare nästa år. Självklart är man nyfiken på om vi kommer att få några suveräna nyförvärv. Visst känns det som prio 1 att Johan Svensson skall skriva på ett nytt kontrakt för Öster. Visst kittlar det i maggropen att Nybro Open närmar sig med stormsteg. Otvivelaktigt är det så att man dör av spänning inför ännu ett av EF Rottnes dyngspridande veckobrev. Men trots allt detta är det ändå så att vad som intresserar oss killar allra mest är sex.


Enligt forskare så tänker killar konstant på sex. Dygnet runt kretsar våra tankar runt detta ämne. Ofta hånas vi för att vi enbart klarar av att göra en sak i taget. Detta är fel. Vi gör en sak samtidigt som vi tänker på sex. Det är därför vi män alltid är trötta när vi kommer hem från jobbet. Förutom att vi arbetat har vi även konstant tänkt på sex. Inom datavärlden kallas sånt för multitasking. Då kan man kanske dra den felaktiga slutsatsen att när vi väl har lyckats tillskansa oss en stund sex att detta skulle vara avslappnande då vi egentligen bara utför det vi tänker. Detta är som sagt fel, medan vi utför själva akten snurrar tankarna iväg på helt andra saker. Det kan till exempelvis vara hmmm, undra hur det hade varit om "valfritt namn" hade legat här eller oh oh, inte komma för tidigt. Dags att tänka på faster Agdas hängande …… syrenbuskar eller något annat i den stilen. Så även själva akten är för oss män ganska krävande.

Detta var själva akten. Och har man väl kommit dit är allt oftast frid och fröjd. Självklart skall man tillfredställa den andra parten i akten enligt tidningarnas söndagsbilagor. Det är tur att vi har dessa bilagor så att vi vet hur den andra parten fungerar. I dagens Expressen kan man läsa att man har hittat kvinnans A, K, P, R och U-punkter vilket alltså skall läggas till den redan definierade G-punkten. För att jag över huvudtaget skall lära mig alla dessa punkter har jag skissat upp en kvinna och ritat in zonerna på kroppen. Typ som en slaktkarta över en gris. När jag berättade detta för min kvinna, alltså att hon hade mera magiska punkter, blev hon inte riktigt lika glad som jag hade tänkt. Hon tycker att jag borde hitta G-punkten först.

Då var själva förspelet avklarat. Av någon anledning skriver jag det jag tänkte skriva baklänges. Därför går vi in på den delen som är absolut svårast för oss män.

Vi klarar av att skicka iväg människor till månens yta. Vi kan bygga avancerade robotar som kan operera människor. Vi har forskat fram hur jorden skapades. Men vi vet fortfarande inte vad som krävs för att tillskansa oss sex med en tjej på ett ömsesidigt sätt. Hur mycket betyder utseendet, vårt alltså – betydelsen av deras utseende minskar drastiskt ju mer alkohol vi dricker. Är det inte så att storleken på våra …. bilar betyder rätt mycket ändå? Måste man köpa saker till henne? Med mer, med mer. Detta står det noll och inget om i söndagsbilagorna. Om jag hade varit singel hade jag skitit fullständigt i var hennes A-punkt är belägen. Jag vill hellre veta om hur jag får tag i någon att leta A-punkt på. Tänk om huvudrubriken på nästa söndagsbilaga skulle ha varit Så här lägrar du värsta pangbruden; jäklar vad den tidningen hade sålt lösnummer.

Nu skall vi inte vara helt taskiga och utelämna tjejerna i det här resonemanget. Här kommer en kortlista över hur man fångar en kille.

• Hitta mannens P-punkt
• That’s it

Sista ordet:

Östers säsong har inte varit helt lyckad. Däremot tycker jag att EastFronts säsong har varit över förväntan. Respekt.

Surt sa räven om Kalmars framgångar i Allsvenskan. Dock är det ju så att om Kalmar kan så kan även vi!

Om Mjällby går upp i Superettan kräver jag att de köper tillbaka Simon Sjöfors.

Mjällby, Ljungskile och Degerfors gör Superettan mycket roligare nästa år.

Trelleborg gör inte Superettan roligare.

Ljungskile får väldigt svårt att klara sig kvar i Superettan utan några badbyxor säger rapporterna.

Heja Brynäs…

EastFront har varit på plats på varje bortamatch i år. Respekt.

1-0 till Örgryte just i detta nu. Härligt.

AIK ner i Superettan gör den serien lite farligare och lite intressantare.

Bilden på Kaspars är med för att jag kräver att han skall stanna kvar.