Nyheter

EF åker till Lettland…

East Front har fått tillgång till ett antal platser i det flygplan som skall föra Öster och en del sponsorer till Liepaja i Lettland. I den här artikeln samlar vi all information som finns för resan, och den uppdateras allt efter hand som mer matnyttig info och passagerare tillkommer.

Senaste nytt: Klart med vandrarhem


Antal platser: 10
Tillsatta platser: 7 (0 lediga)
Passagerarlista: Zingo, Hansen, Skägget, Simba, Levinsky, Ola P, Anders K

Resan dit kommer att ske via flyg Kalmar – Liepaja. Till Kalmar kommer vi via buss som avgår kl. 11:30 onsdagen den 25:e augusti från Värendsvallen (Hejaregatan). Vi åker sedan hem i princip direkt efter matchen på torsdag kväll, och iochmed tidsförskjutningen på en timme så landar vi i princip i Kalmar samma tid som vi åkte från Liepaja och beräknas därmed vara hemma i Växjö kring midnatt.

Observera att under själva resandet råder alkoholförbud. Vi ber er respektera detta. Resan sker som sagt tillsammans med spelare och sponsorer, och har blivit möjlig på grund av deras goda vilja och förtroende. Även efter matchen på torsdagskvällen gäller samma regler.

Övernattningen mellan onsdag och torsdag sker för EF:s räkning på ett vandrarhem centralt i Liepaja. Vi har lagt upp bilder på hur det ser ut på Bildgalleriet och kategorin "UEFA-cup Liepaja, Lettland 2004". Priset är 7.50 Lats (ca 100 SEK) per person och natt, och vi har bokat ett 3-persons och två 2-personsrum för EF:s räkning. Frukost ingår tyvärr inte, men det torde vara enkelt att finna något café för detta ändamål i centrum.

Från och med idag så hanteras resan från EF: sida av undertecknad, så har ni frågor och funderingar eller vill ha prisuppgifter m.m. så kontakta mig genom att klicka på namnlänken härunder. Besök även gärna Liepajas officiella hemsida om ni är intresserade (länkas också nedan).