Nyheter

Inför TNS – Öster

Idag så ska Östers vidare öden i UEFA-cupen avgöras då laget åker till Wales för att försvara sin 2-0 vinst på hemmaplan. Givetvis så kommer även rödblått liksom walesarna (se bilden)att ha ett gäng supportrar på plats. Detta trots att ett gäng EF:are lyckades med bedriften att missa planet från Malmö i onsdags morse. Anledningen? Jo, ni som brukar åka med EF på bortamatcher och irriteras över vissa personers ständiga förseningar vet antagligen redan nu varför…


Till skillnad från en del av dess rödnästa supportrar är vårt Österlag just nu harmoniska och vid gott självförtroende. 3-1 vinsten mot BP senast var odiskutabel, och med 2-0 med sig från hemmamatchen så är det inte utan att man till viss del redan tar ut avancemanget i förskott. Följande Österspelare finns nu på plats i Wrexham:

Målvakter:
Claes Green
Robin Malmqvist
Försvarare:
Markus Jonsson
Kaspars Gorkss
Christer Thor
Joakim Karlsson
Fredrik Bild
Mittfältare:
Daniel Petersson
Peter Wibrån
Fredrik Gustafson
Johan Mattsson
Emin Nouri
Johan Svensson
Denis Velic
John Sallhag
Anfallare:
Andreas Ottosson
Pär Cederqvist
Freddy Söderberg

En inofficiell startelva florerar just nu runt där isåfall den kanske största överraskningen är att Söderberg får chansen från start jämte PC. Anledningen ska sägas vara att Otto är trött och behöver vila. Den inofficiella startelvan är i övrigt helt lik den som startade mot Brommapojkarna.

Glöm inte att följa matchen via Radio Kronoberg som drar igång sin sändning runt 20:30 ikväll. Östers hemsida har också lovat att så gott det går uppdatera med matchinformation. Läs gärna mer från osterfotboll.com nedan: