Nyheter

Bli medlem i East Front – Online!

Nu är webshopen äntligen ”på riktigt” eftersom vi nu fått igång betalningarna via Paynova. Detta innebär att du just nu till att börja med kan betala din medlemsavgift för 2004 säkert, smidigt och enkelt, helt via nätet!


Fler artiklar än bara medlemsavgifterna kommer att dyka upp på webshopen under veckan som kommer, bland annat kan du redan nu börja ladda din plånbok för East Fronts egna snygga diskreta munkjacka med EF-loggan på bröstet… Eller varför inte i slutet av veckan lägga en donation till EF Tifo?

Paynova är för er som undgått informationen om det en av få nätbetaltjänster som inte kräver kreditkort eller liknande, istället fyller man på sin s k Paynovaplånbok med kontanter t ex via sin vanliga bank. Man kan även skicka betalningar till andra ställen än eastfront.net – bl a till CDON, Svenska Fans eller vem som helst som också har en Paynovaplånbok.

Läs mer om webshopen och Paynova

Under veckan kan en del testartiklar också dyka upp i webshopen. De här artiklarna kommer att föregås med ordet ”TEST” och är endast till för att testa flödet med vår samarbetspartner PR Active. Försök inte att handla en sådan artikel! Iochmed att Paynova nu är skarpt kan det innebära att du helt sonika kastar pengarna i den berömda sjön. Dock kan jag lugna alla med att säga att vi givetvis kan kreditera en felaktigt genomförd betalning via Paynova, men försök undvika att det inträffar genom att aldrig klicka på en vara som föregås av namnet TEST.

Nu finns det inga svepskäl längre – bli medlem redan idag!