Nyheter

Åkesson lämnar Öster

Fredrik Åkesson lämnar sitt uppdrag som marknadschef i Öster för att arbeta med marknadsföringsfrågor inom Svenska Fotbollsförbundet i Stockholm.


”- Svenska Fotbollsförbundet har gett mig en utmaning som jag inte kan tacka nej till. Det är en stor och spännande uppgift jag har framför mig. Men visst känns det tråkigt att lämna Växjö och laget i mitt hjärta”, säger Fredrik i ett pressmeddelande.

Östers styrelse blev inte tagna på sängen av beslutet då man känt till Fredriks kommande sorti ett tag, och har därför under en tid arbetat tillsammans med ett bemanningsföretag för att hitta Fredriks ersättare. Det är ingen hemlighet att Fredrik gjort ett fantastiskt bra jobb, och att posten som marknadschef är en av de viktigare inom föreningen.

”- Östers IF går in i årets seriespel med stor tillförsikt. Representationslagen är väl förberedda, trupperna ser starka ut. Lagen i tipselit och pojkallsvenskan verkar kunna överträffa fjolårets framskjutna placeringar och ekonomin har fått ett välbehövligt tillskott. Fredriks ersättare kommer att få en angenäm produkt att arbeta med”, menar Östers klubbordförande Ola Rydén i pressmeddelandet.

Fredrik Åkesson var den förste från Östers sida som aktivt försökte få med East Front i planering kring matcher och arrangemang, och lämnade ett bra jobb på Masterfoods inför 2002 för att försöka hjälpa föreningen i hans hjärta att nå bättre tider. Det här gör honom till en modern Österhjälte i eastfront.nets ögon, och även om det är tråkigt att en så stark resurs och trevlig person lämnar föreningen så vill vi tacka Fredrik av hela vårt Österhjärta och önska honom och hans familj all lycka och framgång i framtiden.

Tack Fredrik!