God Jul och Gott Nytt År!

eastfront.nets webmaster vill på det här sättet önska alla Östersupportrar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Men inte bara det. jag vill också dela med mig lite om vad som händer på eastfront.net den närmaste tiden…


Här är statusen för de olika projekt som just nu snurrar runt eastfront.net fram till den femte versionen av sajten har premiär i februari:

Årskrönikor från webmaster
Vi kommer att under kommande vecka presentera två årskrönikor; den ena kommer att behandla spelarinsatserna och lite om matcherna 2003 och den andra kommer att beskriva East Fronts verksamhet.

Veckobrev från förr
Ni kanske undrar var alla gamla veckobrev hamnar? De flesta har kommit undan cyberspace, och finns lagrade på webmasters hårddiskar. Den sista veckan 2003/första veckan 2004 kommer vi att publicera ett gammalt veckobrev om dagen (totalt 7 st) med början den 29:e december.

Den kommande eastfront.net
Den nya sajten planeras för fullt, och mycket utveckling kommer att ske om kvällarna under julledigheten framöver. Det nya administrationsverktyget och själva motorn i nya systemet är i det närmaste färdigbyggt, och vi kan redan nu utlova att prestanda och driftsäkerhet kommer att förbättras. Det som är kvar att jobba med är grunddesignen, webshopen/Paynova samt de olika nya geografiska undersektionerna som kommer att läggas upp. Inte så mycket jobb som det kanske låter, mycket är redan färdiggjort…

Nytt för 2004: Spelarintervjuer
Vi kan redan nu packa upp en julklapp för alla Östersupportrar: Nästa år ska vi kontinuerligt intervjua olika spelare. Det kommer att gå till som så att hemsidans besökare själva kommer att få skicka in frågor till det kommande intervjuoffret en vecka i förtid, och sedan kommer vi att ställa dem – förutsatt att de håller någorlunda rimlig nivå samt att det inte blir för många frågor (då ett visst urval måste ske). Man kommer att i förväg få reda på vilken spelare vi kommer att intervjua så att man kan ställa de specifika frågor man har till just den spelaren.

eastfront.net har för varje år slagit rekord i antalet besökare, och givetvis är 2003 inget undantag. Tänkte dela med mig av lite statistik för den som är intresserad:

eastfront.net – Totaler 2003

Total mängd nerladdad data: 81 Gigabytes
Antal unika besök: ca 340 000
Antal hits: ca 14 milj
Antal visade sidor: ca 2 milj

Ett stort tack till alla er som kontinuerligt besöker eastfront.net och gör den till en av de större supporterhemsidorna i Sverige just nu!

Publicerad i Nyheter
Arkiv
%d bloggare gillar detta: