Nyheter

eastfront.net fortsätter att utvecklas

Som förmodligen första supportersajt i Sverige kommer vi att i framtiden kunna erbjuda våra medlemmar att betala medlemsavgifter, resor, artiklar m.m. via Paynovaplånboken – ett säkert, snabbt och enkelt system för betalningar via Internet. Detta är kanske den största nyheten i den kommande versionen av sidan, men långt ifrån den enda.


En tanke har länge varit att hitta en fungerande form för att kunna låta våra medlemmar betala allt som har med East Front att göra via Internet. Nu har tanken äntligen blivit realitet – efter februari 2004 komer du att kunna betala såväl t ex din medlemsavgift som en bortaresa via Internet. Allt tack vare tjänsten Paynovaplånboken som möjliggör enkel, smidig och säker betalning med inte bara kreditkort utan också vanliga svenska bankkort. Systemet används idag av sajter som t ex tv4.se, Aftonbladet, CDON och Lunarstorm.

Mer information om hur man använder Paynova kommer med den nya versionen av sidan, men om du redan nu är nyfiken på hur Paynovaplånboken fungerar så kan du titta ni på Paynovas hemsida.

En annan rolig nyhet blir att vi kommer att ha flera undersektioner på sidan fr o m februari 2004. I dagsläget har vi tre geografiska undersektioner som anmält sina intressen om att dra igång verksamheter på sidan: Stockholm, Göteborg och Lund/Malmö (Fakiren). Tanken är att de här undersektionerna enkelt skall kunna sprida information för Östersupportrar boende i regionerna och att kunna samordna gemensamma resor/aktioner m.m. Om du är intresserad av att starta en geografisk undersektion kan du med fördel skicka ett mail till webmaster@eastfront.net, gärna så snart som möjligt.

Vid sidan av de geografiska sektionerna så kommer givetvis EF Tifo att leva kvar som tidigare, medan det däremot finns en del frågetecken för Campussektionen.

Äntligen har vi nu också kapacitet att dra igång ett Galleri igen, med bilder från i princip EF:s födelse till nutid. Ett nytt administrationssystem kommer att göra det möjligt för de som vill dela med sig av sina digitala bilder på klacken att enkelt ladda upp bilder utan vidare åtgärder från webmaster. Är du intresserad av att hjälpa till med att ta kort på och åt East Front? Mailadressen webmaster@eastfront.net är det som gäller.

Till sist kan vi rapportera att sidan kommer att få en ny design samt att en del irriterande buggar i forumet och en del andra sidor kommer att rättas till. Vi kan också lugna alla som undrar över våra veckobrevsskribenter med att samtliga annonserat att de kör vidare som vanligt. Räkna dock med lite fler gästspel under 2004, om allt klaffar kommer vi att ha en gästskribent var 5:e vecka för att ytterligare spetsa till den litterära delen av hemsidan.