Nyheter

Inför Djurgårdsmatchen , biljettläget mm.

Tack alla Eastfrontare för insatsen i måndags, andra halvlek hjälpte vi verkligen fram laget. SÅ SKA DET LÅTA !!!. Nu är det dags för ännu en gastkramning på Stockholm Stadion , nedan följer lite information biljetter och resan.


Sedan måndagens match har det varit stort tryck på biljetförfrågningar. I Tisdags morse var vi tvugna att anmäla antal biljetter till Djurgården. Vi beställde 189 st till den del som blir vår sektion.

I skrivande stund har jag anmälningar på 172 st , det finns alltså 17 st biljetter kvar. För att komma i åtnjutande av dem är det bara att maila eller ringa mig 070 – 314 95 16 Först till kvarn… är det som gäller.

Alla som är med EF-bussen finns givetvis med på biljettlistan och alla ni övriga som hört av er finns också med på listan.

Vi kommer enl uppgift att befinna oss på sektion V och utanför insläppet kommer jag att stå och bocka av alla som vill in på vår sektion, detta för att säkerställa att alla som anmält sig ska komma in.

Bussen avgår från stationen kl 05.30 och från Vallen kl 05.35. På uppresan kommer det att bli ett par stopp.
Ett stopp för fika någonstans i trakterna av Ödeshög.
Vi kommer också att ha ett matstopp i trakterna av Nyköping / Södertälje ( ngn som vet ett bar ställe nära vägen ? ). Vi kommer alltså att äta innan vi anländer till Kungliga Hufvudstaden och beräknar att vara framme vid Stockholms stadion i god tid för match ca kl 13.00.

Nu ska vi visa att vi hör hemma i allsvenskan både Östers IF och East Front.

” Aldig aldrig aldrig ger vi upp !!”