Nyheter

Veckobrevet

Efter diskussion idag mellan mig, webmaster och välkänd veckobrevsskribent så togs beslut att ta bort det aktuella veckobrevet.


Varför står det så här på er hemsida ? Ja vad svara man på en sådan fråga. Försöka förklara för folk att våra veckobrevsskribenter skriver med glimten i ögat och en massa ironi är inte lätt. De flesta av er har säkert läst Kvällsposten och/eller Expressen denna dag. Allt som står där stämmer ju givetvis inte med sanningen med det visste vi väl alla redan.
Jag har aldrig läst ett veckobrev innan det publicerats och har inte för avsikt att göra det framåt heller. Våra skribenter är mycket duktiga och många skratt har lockats fram, tack vare deras förmåga att skriva ned det som många tycker och tänker.
Gränsdragningen till vad som är tillåtet och inte tillåtet att skriva kan ibland bli svår. Media har ju nu hakat på det senaste veckobrevet där det tyvärr finns inslag av påhopp på Stefan Johannesson familjemedlemmar vilket inte var så klokt.

Jag har idag talat direkt med Stefan Johannesson och bett om ursäkt för detta. Vi hade en vettig dialog där vi båda konstaterade att man nog gjort ”en höna av en fjäder”. Stefan och EastFront har idag inga ” hard feelings ” , han tyckte det var synd att hans familj dragits in i detta och just av denna anledning har vi valt att ta bort brevet.

Vi är ett fritt land där fria åsikter ska kunna ventileras, men samtidigt ska vi vara medvetna om att EastFront idag är mycket mer påpassat än vi någonsin varit tidigare.

Låt nu detta stärka oss, vi ska stå enade på söndag och då ska vi minsann visa fotbolls Sverige att vi är tillbaka för att stanna där vi hör hemma.

”Vi sviker er aldrig”