Nyheter

Ryktesspridning mm.

Rykten har flygt över forumet om varför Dani inte spelar. Dessa funderingar och falska rykten är ingen betjänt av varför jag idag åkte upp och tittade på Östers träning och därefter hade ett snack med bl.a Dani


Dani är skadad , den skada han ådrog sig i matchen mot Landskrona borta är ej fullt läkt ännu. När hemmamatchen mot Malmö kom spelade han på sprutor, för att ÖIF ville ha honom på plan , detta hjälpte ju inte precis till läkningsprocessen. Idag körde han rehabträning för att komma igång så snabbt som möjligt och jag lovar han ligger verkligen i för att snabbt kommma tillbaka till det lag både Vi och Han älskar.
Det finns ingen som helst schism mellan Dani och Schenka. Det vi kan göra nu är att hoppas att läkningen går snabbt så vi får våran Dani på plan igen.

För övrigt så var det en mycket bra träning, Danne P är på gång och vem vet han kanske spelar sina första allsvenska minuter i nästa match ( Sundsvall borta ).
Wibrån håller också en hög standard och hans comeback är ju efterlängtat av många.

Vi måste nu alla knyta näven, ta tag i situationen och hjälpas åt både föreningen, spelarna och EastFront för att vända skiten.

Ha en trevlig midsommarhelg

Tobbe Ax