Nyheter

Öster – Örgryte IS 1 -2

Ursäkta alla religiösa, men nu tänker jag svära. Helvete. Fan. Jävlar. Satan. Ni som vill ha en seriös matchrapport får nog leta någon annanstans på nätet.


Jag skulle ju skriva en matchrapport var det tänkt, men det går inte. Jag tänkte skriva om att Öster gjorde en jävligt bra första halvlek, och att det bara var det där lilla extra framåt som saknades, men det går inte. Jag tänkte också skriva om hur vi vilken annan dag som helst lätt kunnat slå Örgryte med det spel som de visade upp idag, men det går inte.

Det går bara inte.

Killarna visar hjärta. I slutet av matchen var de precis färdiga efter det tuffa schemat den sista tiden och urladdningen mot Hammarby, men de vek inte ner sig. Därför är jag inte arg på någon Österspelare idag. Jag är bara tom, tom, tom, tom.

Hur allvarligt skadad blev Stringheim?

Tack ändå grabbar. Vi på läktaren ser att ni kämpar och sliter, vägrar ge upp och försöker hålla uppe spelet. Det är missflyt som är ordet just nu, och ingenting annat. Och tack till Acke Steen, din inställning var fantastisk. Gult kort efter 20 sekunder på planen, och ett mål på ren jävla vilja. Jag vill ge Acke dagens guldboll, med Atiba som god tvåa.

Nu orkar jag inte längre. Förhoppningsvis återkommer jag i veckan med någon form av krönika som lite mer sammanfattar läget just nu.