Nyheter

Missa inte Österpasset ikväll kl 18:00

Österpasset är tillbaka ikväll. Sändningen startar som vanligt klockan 18:00 och sänds på 102,4 MHz (Gold FM och närradiofrekvensen). Man kan även följa sändningarna via nätet på http://www.studentradion.vxu.se. Huvudämnen ikväll är en lång intervju med EF:s ordförande Torbjörn Axelsson samt en lika lång dito med hemvändande legenden Peter Wibrån(bilden).


Det här blir vårens sista Österpass. Sändningarna kommer sedan att göra ett sommaruppehåll, för att sedan förhoppningsvis återkomma igen till hösten.

Kvällens program kommer att innehålla en intervju med East Front-generalen Torbjörn Axelsson. ”Tobbe” hade vänligheten att ställa upp på ett litet samtal direkt efter ett avslutat arbetspass på torsdagskvällen. Han summerar sina intryck av vårsäsongen och passar också på att blickar fram mot kommande matcher. Tillsammans med den inte helt objektive reportern ägnar han sig även åt medlemsfiskeri och gör ohämmad reklam för supporterklubbens resor till Östers bortamatcher…

Vi har i veckan ringt Peter Wibrån och det blev en lång pratstund om Tyskland, Öster, framtiden och det förflutna. Hela intervju plus lite annat smått och gott serverar Österpasset i afton, välkommen att lyssna hälsar Håkan och Petter.