Nyheter

Aktuellt på eastfront.net

Flera av er är säkert nyfikna på vad som händer med det nya forumet, och vi tänkte uppdatera er med lite mer aktuell info om detta.


Tanken vara att ha det nya forumet klart till helgen, men jag har (som vanligt) fått inse att tid inte är något man kan laborera hursomhelst med. Jag har nu bestämt mig för att använda ett ”färdigt” forum som jag bara anpassar lite lätt för eastfront.nets räkning.

Forumet kommer från början att ha en diskussionsdel(endast registrerade användare kan skriva, alla kan läsa) och en gästboksdel (alla kan skriva och läsa). Vid missbruk kan man temporärt låsa gästboksdelen, och forumet stöder alla de funktioner som jag haft som krav(spamskydd, IP-låsning, användarnamnslåsning).

Vidare så tillkommer en hel del nya intressanta funktioner som tillhör de allra mest avancerade forumen; bl a en riktigt rolig funktion som inbjuder medlemmar att själva starta omröstningar. Registrerade användare kommer också att kunna synas med egen signatur, extra information gällande olika snabbmeddelandesystem(ICQ, MSN, AOL och Yahoo!) m.m…m.m…

Parallellt med konfigurationen av det nya forumet så kommer jag även att arbeta lite med det system vi använder för att lägga upp artiklar/veckobrev på sidorna. Det vi har idag har ett gäng otäcka buggar som vi måste bli av med. Den här gången säger jag inget datum då allt är klart, utan ni lär märka när förändringen sker. 😉

Happy surfing!