Nyheter

Luddes knä kan stoppa hans karriär

Det är värre än tidigare befarat med Ludde Ernstssons knä. Trots att Ludde varit med och tränat för fullt och tillochmed gjort inhopp i de två allsvenska omgångarna som spelats, så har smärtan hela tiden förvärrats och efter senaste B-lagsmatchen mot Örgryte så har Ludde nu bestämt sig för att något måste göras åt skadan:


”Jag hade i princip ont under 90 minuter. Det gjorde oerhört ont när jag sköt, när jag skulle böja mig ned och ta emot bollen och när jag skulle upp och nicka. Kort sagt: Det gör som mest ont när jag ska göra det jag är bäst på”, säger Ludde till SMP.

Ludde brukar som vi alla vet inte vara en person som gräver ner sig, men i det här fallet har han fått inse det allvarliga i situationen:

”Jag hoppas givetvis på det bästa, men jag kunde inte ens drömma om att det skulle kännas så illa som det gör nu. I bästa fall plockar vår läkare bort några broskbitar och då handlar det om minst fem veckors vila. Tvingas jag däremot till en brosktransplantation handlar det om riktigt lång tid.”, fortsätter Ludde.

Innan vi fortsätter spekulera måste vi alltså se vad den kommande operationen kommer fram till. I värsta fall innebär detta ett oerhört avbräck för Öster, i bästa fall ”bara” ett stort avbräck.

Krya på dig, Ludde!