Nyheter

Följ Österpasset på 102,4 MHz

Idag (långfredag) så ger studentradion oss en helt ny timme Österpass, och innehållet är lika fullmatat som intressant för Östersupportern.


Sändningen startar klockan 18 och sänds på 102,4 mhz (Gold FM och närradio frekvensen). Det går också bra att följa sändningarna via nätet på http://www.studentradion.vxu.se

I fredagens program medverkar Lars-Åke Lagrell, fotbollsbas och landshövding. Han gläds åt det stora intresset för allsvenskan och påpekar att även damfotbollen har en positiv publikutveckling. På måndag bänkar han sig på Värendsvallen för att se både Öster- IFK Göteborg och Öster – Karlslund.

Bosse Johansson, f.d. guldtränare i Öster numera tränare för IFK Göteborg, ser fram emot att återvända till Värendsvallen och tycker att publiken i första hand skall titta på Östers spelare.

Vad är skillnaden mellan svensk och kanadensisk fotboll? På ringrostig engelska knackade Håkan fram frågan till Atiba Hutchinson. Östers blivande stjärnmittfältare försöker reda ut begreppen.

Österpassets egen Åsne Seierstad, det vill säga Anders Sköld, rapporterar om vad som har hänt i föreningen under veckan. Och självklart medverkar även engagerade supportrar till tonerna av Röda Blå – Vi sviker er aldrig.

Inled påsken framför radion med Österpasset och avsluta helgen på Värendsvallen, uppmanar Österpassets redaktion!